“RaN 047”- za zdravlje u pokretu kroz čitavu godinu!

Proljetos je, u sklopu Atletskog kluba KA TIM, krenula 1. Škola trčanja u Karlovcu. Dio voditelja – trenera u toj Školi pokrenuli su novu, jesensko-zimsku Školu trčanja i nordijskog hodanja “RaN 047”, što je skraćenica od Run And Nordic.
Škola “RaN 047” projekt  je udruge “Dodir prirode”, čiji su osnivači dijelom upravo voditelji – treneri 1. Škole trčanja u Karlovcu, ali i novi članovi uključeni u projekt “RaN 047”.
Nositelji programa su Gabrijela Šalković za školu trčanja i Goran Stanojević za školu nordijskog hodanja.
Svi suradnici škole trčanja i nordijskog hodanja imaju iskustvo u različitim poljima sporta (cestovno i planinsko trčanje, hodanje, planinarenje, borilačke vještine, baseball, biciklizam), vrijedne sportske rezultate i brojne nagrade, instruktori su nordijskog hodanja, joge, body weight-a, mountin fit-a… Upravo ta različitost i iskustvo povezalo ih je te potaknulo na daljnji rad sa svima koji se žele baviti i napredovati kroz navedene aktivnosti.
RaN047_LOGO-naslovnaŠkola kreće 03. 10. 2016. i traje do 03. 03. 2017. U tom periodu škola će imati termine za trčanje 3 puta tjedno ili 5 puta tjedno, ovisno o mogućnostima polaznika, te 3puta tjedno za nordijsko hodanje i hodanje. Jednom tjedno (srijeda) planirano je u dvorani provoditi vježbe snage i jogu.
Cilj programa Škole trčanja i nordijskog hodanja je okupiti građane od 18 do 65+ godina željne rekreacije i kroz stručno vođeni program potaknuti ih na rekreativno trčanje i nordijsko hodanje zbog prevencije zdravlja, a dio polaznika pripremiti i za postignuća na konkretni cilj.
Škola će biti prilagođena mogućnostima pohađanja od strane polaznika te će se odvijati u večernjim satima.
U planu su i 3 predavanja, o kojima će polaznici biti na vrijeme obaviješteni.
 Sve obavijesti vezane uz Školu kao i uz rad udruge “Dodir prirode” možete naći na web stranici http://udruga-dodir-prirode.hr, putem koje se možete i prijaviti za pohađanje Škole “RaN 047”.

[dt_sc_button type=’type1′ link=’http://udruga-dodir-prirode.hr/skola-trcanja-i-nordijskog-hodanja-r-a-n-047/’ size=’medium’]Pogledaj detalje o programu[/dt_sc_button]

[dt_sc_button type=’type1′ link=’http://udruga-dodir-prirode.hr/prijava-u-skolu-trcanja-i-nordijskog-hodanja-run-047/’ size=’medium’]Prijavi se[/dt_sc_button]

[su_spacer]

komentari