RaN047_LOGO-finallUdruga Dodir prirode nastavlja sa projektom Škole trčanja i nordijskog hodanja “RaN 047”, čiji je cilj okupiti građane željne rekreacije te kroz stručno vođeni program potaknuti ih na rekreativno trčanje i nordijsko hodanje u funkciji prevencije bolesti, a dio polaznika pripremiti i za postignuća na konkretni cilj.
Sve što vam je potrebno za upis u školu jest kvalitetan par tenisica, odjeća za trčanje te želja za druženjem i rekreacijom. Polaznici će kroz školu usvojiti osnovne pravilne tehnike trčanja i nordijskog hodanja, razviti opću snagu, jačati motivaciju zbog treniranja u grupi, stvarati i usvajati zdravu životnu i pozitivnu naviku, otkloniti svakodnevni stres te se pripremiti, tko ima veće ambicije i za utrku.
Program će se realizirati kroz treninge 3 puta tjedno, odnosno 5 puta tjedno u vremenskom periodu od 4 i pol mjeseca, od 02.03.2017. do 14.07.2017.
Mjesto održavanja treninga: Na starom atletskom stadionu kraj Korane (uz Foginovo kupalište), parkovi, nasip uz rijeku Koranu i Kupu, Kozjača te 1x tjedno u dvorani gdje bi polaznici radili vježbe snage i jogu.
Ciljana skupina Škole trčanja i nordijskog hodanja su odrasle osobe, građani od 18 godina i stariji. Trenira se po gupama i to u 4 trkačke grupe i 2 grupe nordijskog hodanja.
Uvodno predavanje za nove polaznike biti će održano u srijedu 01.03.2017. u 19.30h u Sportskoj dvorani, sali za sastanke 1. kat. Za sve ostale detalje oko prvog sastanka i uvodnog predavanja biti ćete obaviješteni putem e-maila i facebook-a.
UPISI SE VRŠE PREKO OBRASCA: http://udruga-dodir-prirode.hr

SVI TRENUTNI POLAZNICI ŠKOLE SAMO NASTAVLJAJU NA PROLJETNO-LJETNI DIO BEZ PONOVNIH UPISA!!!

SVI KOJI SU SE UPISALI NAKNADNO U ZIMSKOM PERIODU MOLIMO DA DOĐU 01.03. NA UVODNO PREDAVANJE ŠKOLE.

 

 

Komentiraj

komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.