I ove godine održat će se već tradicionalna manifestacija „25. Hodanje k zdravlju 2017.“ Datum održavanja 08. travnja 2017., subota i besplatna je za sve sudionike. Sudjelovati mogu svi.. od djece do najstarijih.
Starta sa 4 lokacije na koje je osiguran besplatni prijevoz autobusom:
  • 08,00 sati Polazak autobusa za Duga Resu (autobus gratis)– uspon na Vinicu – preko Svibanjske i Kozjače „Dragojlinom stazom“ na Kalvariju – HODANJA OKO 5 SATI
  • 09,00 sati Polazak ispred zgrade Suda u Karlovcu (autobus gratis)– preko Svibanjske i Kozjače na Kalvariju – HODANJA OKO 3 SATA
  • 10,00 sati Polazak ispred zgrade Suda – Snježna Gospa – Tičarnica – Vila Anzić – Kalvarija
  • 10,00 sati Polazak dječje staze „Klinci i klinceze“ sa parkirališta Vile Anzić
Događanja na planinarskom domu (cilj) su od jutra, pa tako već u 9,00h  takmičenje je u «13. dubovačkom planinarskom kotliću» . Također ULAK Karlovac ima svoju likovnu koloniju, druženje uz glazbu i ples kroz cijeli dan.
Prvi puta, u sklopu održavanja manifestacije „25. HODANJE K ZDRAVLJU 2017.“ koju organizira PD Dubovac, Sportska udruga “Dodir prirode” organizira 1. trail utrku “Kalvarija trail”. Utrka kreće sa Starog grada Dubovca u 10,00h.
Cilj utrke je Planinarski dom Kalvarija, a pobjednici će biti proglašeni u 12.00h. Nagrade odnosno poklon paket i medalju osvajaju prvih 5 muških u ukupnom poretku i prvih 5 žena u ukupnom poretku. Limit utrke je 2 h i trči se na vlastitu odgovornost.
Trasa utrke: Stari grad Dubovac – Tićarnica – Vila Anzić – Tićarnica – PD Zvonimir Plevnik Kalvarija. Trči se kroz šumu, staza je duga cca 9 km te u potpunosti označena planinarskim oznakama i trakama. Također, osiguran je prijevoz stvari na cilj.
Startnina iznosi 30 kn te uključuje ručak na cilju. Besplatna je za polaznike škole RaN 047, Udruge Dodir prirode i članova PD Dubovac.
Prijave i detalje za utrku i satnicu manifestacije možete naći na http://udruga-dodir-prirode.hr

Komentiraj

komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.