Protekli tjedan bili smo poprilično aktivni. Uz treninge dio polaznika išao je vikendom na Šafran ligu 3. kolo by Goran, obišli smo stazu Kalvarija trail-a, bili na Gović ligi 2. kolo u Jasci, nedjelja Kozjača by Goran again 🙂 ….
Nažalost, u subotu je iznenada preminuo naš izuzetno dragi prijatelj, veliki trkač, veliki čovjek kojeg smo svi koji smo ga poznali vrlo cijenili. Predrag je bio nesebična osoba, rado je pomagao što got i kako je mogao. Kao predsjednik AK Jastreb99 bio je aktivan u organizacijama utrka kao što je Zimska liga Japetić koju smo mi karlovčani redovito pohodili..puno lijepih uspomena stvoreno je na toj ligi… organizator je Jaskanskog polumaratona, trkač je od uvijek te je iza sebe ostavio točno 101 maraton, a polumaratona i ostalih utrka..ma mislim da ni on to više nije mogao prebrojati… Posljednji ispraćaj biti će u srijedu u 16h na gradskom groblju u Jastrebarskom. Dogovorili smo se mi karlovački trkači da ćemo skupiti novac za aranžman pa ovim putem molim sve koji žele sudjelovati da mi (Gabi) se jave.
Plan za tekući tjedan – molim Vas da dobro pročitate plan:
PONEDJELJAK – dvorana – aktivno
UTORAK – sve grupe i grupa nordijskog hodanja, Korana, atletski – 19.30h
S obzirom da je u srijedu sprovod grupe 2. i 3. su u utorak. Također u utorak je Gović liga 3. kolo s početkom u 18h. Oni koji žele ići neka mi se jave u inbox (Gabi).
SRIJEDA – nema treninga
ČETVRTAK – 1. 2. i 4. grupa i grupa nordijskog hodanja – 19.30h Korana, atletski
PETAK – 3. grupa – 19.30h Korana, atletski
SUBOTA – noćni pohod po Kozjači. Detalji u toku tjedna.
NEDJELJA – a treba i odmoriti 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.