Jučer se u Jasci održalo zadnje kolo Humanitarne cross lige Gović u organizaciji DZSIR Jastreb extreme. Ovogodišnja Cross liga Gović će obuhvaćati natjecanja kroz sva tri godišnja doba (proljeće, ljeto i jesen), te će se bodovati sva kola, uz pobjednike pojedinog godišnjeg doba proglasiti i ukupni pobjednik Lige.
Svi natjecatelji imati će priliku nastupiti na stazama u dvije dužine i u dvije kategorije (Duga staza 7800m – muška i ženska i Kratka staza 4200m – muška, ženska). Mjesto održavanja je šuma Gović, a mjesto starta i početak lige je na Centrali na igralištu NK Jaska.

Proljetni dio Cross lige Gović imao je humanitarni predznak, te su svi natjecatelji kao kotizaciju za natjecanje poklonili čokoladu, vrećicu bombona ili kekse, koje će organizator ovog natjecanja na kraju proljetnog dijela pred Uskrs pokloniti Domu za nezbrinutu djecu Sveti Josip u Hrvatskom Leskovcu.

Proljetni dio imao je 5 kola, a najbrža na kraćoj stazi bila je Jadranka Belavić iz naše školice RaN 047 koja je ujedno otrčala svih 5 kola. Treća na istoj stazi bila je također iz škole RaN 047 Danijela Martinović. Na kratkoj stazi najbolji muški bio je naš Milan Beuk.

Na dugoj stazi najbolja je bila Gabrijela Šalković (RaN 047) sa otrčana 4 kola lige.

Kroz kola proljetnog dijela nastupali su i drugi članovi škole RaN 047 – Silvio Car koji je ostvario najbolje vrijeme na dugoj stazi lige, Predrag Szilvassy, Ivica Sudac, Ana Marija Kovačević koja je ostvarila najbolje vrijeme na kraćoj stazi lige, Margareta Kovačević, Tanja Vukov, Ana Sudac, Melanija Čujko…

Sljedeći ljetni dio cross lige počinje za mjesec dana.

 

Komentiraj

komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.