Danas je održano zadnje kolo Japetić zimske lige gdje već tradicionalno Karlovčani dolaze, trče i osvajaju medalje. Liga ima dugu stazu od 11.3 km i kratku 2.5 km i ukupno 10 kola kroz zimski period. Start lige je Klet “Šumski dvor” obitelji Kolarić, Ivančići, Sveta Jana,a cilj na planinarskom domu na Japetiću. Zadnje dvije godine liga ima i brdsko biciklističku utrku koja se vozi dužom stazom lige. Ove godine nastupali su i članovi “RaN 047” sve na dugoj stazi te osvojili medalje ukupno i po kategorijama.

 

Ukupni pobjednik na dugoj stazi bio je Slovenac Kralj Stanislav, drugi ukupno Nikica Vrabac iz AK Žumberak, a Goran Stanojević (RaN 047) 3. ukupno, 1. u kategoriji.

Ostali RaN-ovci:

Mladen Lišnjić – Duga staza, 4. ukupno 
Nikola Gržan Duga staza, 2. u kategoriji M55

Najbolje RaN-ovke bile su Jadranka Belavić Bela Duga staza ukupno 4. i 2. u kategoriji Ž50 i Sanja Švajcer 3. u kategoriji Ž50.

 

Danas je u Splitu u jaku buru održan 18. Splitski polumaraton. Utrka je ove godine okupila 1.570 natjecatelja. Pobjednik utrke bio je Gregor Laszlo iz Mađarske a pobjednica Matea Matošević. Emil Brnardić trčao je 2h 07 min i ukupno zauzeo u kategoriji M50 72 mjesto.

 

Komentiraj

komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.