Danas je održan 20. Jaskanski polumaraton sa startom i ciljem u centru Jastrebarskog. Zadnje dvije godine utrka osim polumaratona i utrke na 5 km te dječjih utrka ima i utrku na 10 km. 

Koliko već godina Karlovčani pohode taj polumaraton još nije bilo “ružnog” vremena… Tako je bilo i ove godine. Iako se naslućivala neka kiša jedino što nas je na stazi, koja je poprilično brdovita, pratio vjetar i vrućina. 

Organizator utrke je AK Jastreb 99 iz Jastrebarskog. Za organizaciju utrke moramo priznati da je jedna od utrka u vrhu..prvenstveno tu mislimo na okrepne stanice kojih nije falilo i koje su bile zaista bogate od napitaka do voća..grickalica..

 

RaN-ovci su nastupali na polumaratonu, tj. utrci od 21 km. Od ukupno 194 natjecatelja Mladen Lišnjić, ujedno i najbrži Karlovčan na 21 km bio je ukupno 21. i 6. u svojoj starosnoj kategoriji M45. Emil Brnardić bio je 11. u svojoj starosnoj kategoriji M50.

Gabrijela Šalković zauzela je 4. mjesto ukupno od žena i 1. mjesto u svojoj starosnoj kategoriji Ž40. Sanja Švajcer, kojoj je to bio prvi polumaraton završila je 5. u svojoj starosnoj kategoriji Ž50.

Već idući vikend RaNovce očekuje Samoborski noćni cener te Poniq trail.

 

Komentiraj

komentari