Već godinama su te dvije utrke dan za danom pa često mi koji trčimo i cestu i trail moramo birati koju ćemo otrčati, a s obzirom da smo Karlovčani većinom izaberemo Karlovački cener. Tako smo se klupski i orijentirali, izuzev jedne članice (koja je odlučila po tom pitanju ići mojim stopama 🙂 ) Marijane Grbac.

Marijana je otrčala i Karlovački cener utrku od 10 km i Samobor trail utrku od 16 km koja je zaista zahtjevna sa elevacijom 700 ↑ i 700 ↓. Uz to Karlovački cener je otrčala svoje najbolje vrijeme 58:18, a na Samobor trail-u je zauzela 2. mjesto u starosnoj kategoriji Ž50+. Čestitke Marijana 🙂

U četvrtak se održala utrka Karlovačka milja na kojoj je nastupao Petar Fink. Petar je utrku otrčao za 0:06:27 i završio ukupno 40.

Najbolji RaNovac na utrci Karlovačkog cenera bio je Antonio Pintur sa izvrsnim vremenom (iako on i nije zadovoljan rezultatom) 0:40:21 i time je zauzeo ukupno 31. mjesto, a najbolja RaNovka Željka Cunić Milošević sa odličnim vremenom 0:43:29 – 11. žena ukupno.

Od muških trčali su još

• Mladen Lišnjić – 0:42:15 – nešto slabiji rezultat ove godine
  • Dominik Seljan – 0:43:42 – odličan rezultat koji će iduće godine biti za sigurno još puno bolji

Od žena izdvajam

• Darinka Vučković sa odličnim rezultatom – 0:48:36
  • Andrea Grman Fanfani koja je ostvarila veliki napredak i odličan rezultat – 0:48:56
  • Zrinka Pavlov koja je sa izuzetno malo treninga zadnjih 2 mjeseca napravila svoje najbolje vrijeme – 0:56:45 – taj rezultat je službeno vrijeme, no Zrinka je po garminu bila 2 minute bolja, ali i s ovim rezz je PB
  • Nikolina Smajla također sa vrlo malo treninga od početka godine rezultat – 1:01:15 je više nego odličan

Svima ostalima čestitke na još jedno uspješno završenoj utrci Karlovačkog cenera.

Samobor trail je od ove godine promjenio start utrke. Sad su Poljanice samo prolaz duge staze, a start utrke je iz Samobora. Utrka ima 4 staze, a naši članovi trčali su kratku od 16 km i 700 ↑ 700 ↓, te dugu 31 km  ↑1700 m  ↓1700 m.

Na kratkoj stazi najbolja RaNovka bila je Danica Bago. Utrku je istrčala za 2:03:24. Ukupno je bila 8. žena i 1. u svojoj starosnoj kategoriji.

Marijana Grbac sa vremenom 2:20:36 i kao što sam već rekla ranije 2. u svojoj starosnoj kategoriji i Jadranka Belavić sa vremenom 3:11:17 7. u istoj kategoriji.

Od muških Petar Fink otrčao je stazu za 1:55:19 /15 – M40

Dugu stazu trčao je Car Silvio – veseli neki momak… 😉 odličan rezultat – 12. ukupno i 1. u svojoj starosnoj kategoriji M50+  s vremenom 3:52:03. Duga staza je ove godine poprilično izmjenjena, vrlo teška, ali lijepa staza preko svih vrhova Samoborskog kraja.

Sa Samobor trail-om počinje i Kontinentrail liga koju čini 7 kola. Liga se boduje pojedinačno i ekipno. Ekipno RaN 047 nakon 1. kola – 4. mjesto. Ekipa 1. kola – Car Silvio, Damir Matan, Petar Fink, Danica Bago, Marijana Grbac, Jadranka Belavić.

Čestitke još jednom svima na super utrkama i super rezultatima i hvala svim našim navijačima/cama uz stazu.. 🙂

komentari