Jučer je održan 1. Karlovački festival sportske rekreacije 2021.  u sklopu kojeg je naša udruga prezentirala svoj rad na način da smo organizirali cestovnu utrku u dužini od 4.200 m sa startom i ciljem kod Aquatike.

Rezultati na sljedećem linku: http://www.mjeri.me/result/1_karlovacka_cetvorka_ciljna.pdf

Ovim putem zahvaljujem se svim članovima koji su uskočili i pomogli oko organizacije utrke. Vremena je bilo jako malo, a vi ste svi odradili sve super. Posebno hvala Žarulji na složenim poklon paketima i startno-ciljnom luku.

Hvala Marini Capan na pomoći i medaljama, Caru, Dominiku, “Domagoju”, Finku, Dadi, Danici…. i svima koji su došli i otrčali utrkicu 🙂


Jučer se također održala i jedna jako lijepa utrka na Brijunima, gdje je naša članica Jasminka Sušanj otrčala utrku od 10 km u izvrsnom vremenu od 52,48 min. 

“Nakon duuuuga 22 mjeseca i dosta peripetija, od globalne korone do moje osobne borbe s povredom koljena, operacijama i dugom rehabilitacijom dogodio se povratak na stazu. Danas više nego ikad osobno sam si dokazala da se upornost uvijek isplati , čak i kad je užasno teško , uz volju , predanost i podršku najbližih sve je moguće . Predivni Brijuni , odličan rezultat a najviše od svega super što sam opet zdrava” – Jasminka.

Također, ovaj vikend održao se i Splitski maraton na kojem je nastupio Mladen Lišnjić. Mladen je otrčao 42,2 km za 3.51,17 i time zauzeo ukupno 60. mjesto i 8. u svojoj starosnoj kategoriji.

 

Komentiraj

komentari